ГИК: ОДЛИЧНА ИЗЛАЗНОСТ НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ГИК: ОДЛИЧНА ИЗЛАЗНОСТ НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА БИЈЕЉИНА


Изборни дан у Бијељини протиче без проблема,  а до 11. 15 часова, гласало је 18, 32 одсто гласача. Предсједник ГИК Бијељина Дијана Савић Божић, истакла је да је излазност одлична, да све протиче добро и без и једне примједбе.

-Сви користе заштитну опрему, поштује се физичка дистанца, не прави се гужва и све епидемиолошке мјере се примијењују“, рекла је Савић Божић.

Предсједник Комисије за праћење провођења епидемиолошких мјера проф. др Златко Максимовић рекао је да су четири тима Комисије обишли скоро сва бирачка мјеста и увјерили су се да све функционише како и налаже примјена епидемиолошких мјера.

-Едукација која је вршена члановима и предсједницима бирачких одбора даје резултате и можемо констатовати да за сада све тече без проблема“, рекао је проф. др Максимовић. Подсјећамо да је на подручју Града Бијељина 147 бирачких мјеста, која су отворена су на вријеме, а право гласа има 109.360 гласача. Такође, формирана су 179 бирачка одбора, као и седам ковид мобилних тимова и седам редовних мобилних тимова. Грађани Бијељине бирају градоначелника између три кандидата и нови градски парламент од 31 одборника између 85 политичких субјеката.

Семберија инфо