ТРИБИНА КОАЛИЦИЈЕ „ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ“ У НОВОМ НАСЕЉУ ЈАЊА :: Semberija INFO ::

 

ТРИБИНА КОАЛИЦИЈЕ „ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ“ У НОВОМ НАСЕЉУ ЈАЊА


У Новом Насељу Јања, вечерас је одржана предизборна трибина коалиције „Договор за Бијељину“.



-СДС Семберија- Мићо Мићић је на овим изборима дао је пуну подршку за све четири листе СНСД-а. СНСД је са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић, створио један патриотски блок, који једини може очувати, стабилизовати и донијети боље услове за РС. Милорад Додик је недавно био на састанку са предсједником Путином и том приликом су он и руски народ дали подршку Милораду Додику и Жељки Цвијановић, за разлику од Јелене Тривић, која је добила подршку земаља које су жељеле да српски народ прогласе геноцидним“, истакао је Предраг Јовић, предсједник СДС Семберије – Мићо Мићић.



Према његовим ријечима, сви Срби требају дати подршку Милораду Додику и Жељки Цвијановић јер само они могу очувати РС и овим путем позвао је све да другог октобра изађу на изборе.

-Народна партија Српске, као једна од најмлађих странака ове коалиције донијела је одлуку и потписала, да на предстојећим изборима даје пуну и безрезервну подршку господину Милораду Додику за предсједника РС и госпођи Жељки Цвијановић за српског члана предсједништва. Сматрамо да су они у претходном периоду водили одговорну политику која је у интересу РС и очувању њених интереса. Због тога смо одлучили да их подржимо у пуном капацитету, јер не смијемо дозволити да другог октобра побиједе они који немају свој став, своју политику, већ проводе политике неких страних амбасада и раде и по њиховим инструкцијама, а за то имамо много доказа“, казао је Дико Цвјетиновић, носилац листе НПС-а за НС РС у ИЈ 6.



-РСС на овогодишњим изборима наступа у коалицији, на листи СНСД-а и даје подршку за све четири листе. Вечерас смо у Новом Насељу Јања и мислим да ови људи овдје врло добро знају шта су дали и колико су се борили за свој српски идентитет. Једини чувари тог идентитета, који је јако битан су господин Милорад Додик и госпођа Жељка Цвијановић и зато пуну подршку дајемо управо њима. Овим скупом показујемо своје јединство и само тим јединством и заједничким снагама можемо да се изборимо за наш српски интерес на првом мјесту, а онда и наставимо континуитет развоја РС“, закључио је Младен Петровић, предсједник РСС.



(Семберија инфо)