„ПОКРЕТ ЗА ДРЖАВУ“ ПРЕДСТАВИО КАНДИДАТЕ :: Semberija INFO ::

 

„ПОКРЕТ ЗА ДРЖАВУ“ ПРЕДСТАВИО КАНДИДАТЕ


Foto
У Центру за културу „Семберија“ данас је „Покрет за државу“ представио своје кандидате за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице 6 и за Парламентарну Скупштину Босне и Херцеговине. „Покрет за државу“ представља коалицију десет политичких партија које су предложиле своје кандидате за све нивое власти.

-На листи „Покрета за државу“ за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице 6 имамо девет кандидата. Шест је са подручја Бијељине, два из Брчко Дистрикта и један из Угљевика. Вјерујемо да на предстојећим Општим изборима 2022 можемо освојити осам или девет мандата у Народној скупштини РС и један мандат у државном парламенту БиХ. Такође, велике шансе за побједу има и наш кандидат за потпредсједника Републике Српске, господин Сенад Братић“, изјавио је Самир Баћевац, носилац листе „Покрета за државу“ за Народну скупштину РС из ИЈ 6.

Кандидат овог политичког субјекта за Парламентарну скупштину Босне и Херцеговине из Изборне јединице 2 је актуелни потпредсједник Скупштине Града Бијељина, Мустафа Градашчевић.



-Много је проблема у нашем друштву. Сви свједочимо томе. Свједочимо такође, да је мали број оних који су спремни ухватити се у коштац са тим проблемима и рјешавати их. Имамо политичаре који су годинама на функцијама, имају одговорност, имају обавезе али ово друштво није видило велике користи од њиховог дјеловања. Ови избори су прилика да грађани дају своје повјерење оним кандидатима који имају и ријечи и дјела а не само празну причу“, истакао је Градашчевић и позвао све симпатизере да свој глас и своје повјерење дају „Покрету за државу“.

(Семберија инфо)