СНДС ЗАПОЧЕО ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ СА КОАЛИЦИОНИМ ПАРТНЕРИМА :: Semberija INFO ::

 

СНДС ЗАПОЧЕО ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ СА КОАЛИЦИОНИМ ПАРТНЕРИМА


Foto: Semberija info
Градски одбор бијељинског СНСД-а започео је предизборну кампању са коалиционим партнерима, шетњом градском улицама и лијепљењем плаката Жељке Цвијановић и Милорада Додика у новој бијељинској шетачкој зони.

Уз присуство великог броја грађана, са скупа је поручено да ће СНСД са коалиционим партнерима побиједити уз, како су истакли, сасвим сигурну побједу Милорада Додика и Жељке Цвијановић.
 
Наглашено је да се СНСД одувијек бавио озбиљним и одговорним политикама, те да никада није губио из вида потребе човјека и друштва те да су зато спремни за нове побједе.


 
Војин Митровић, носилац листе СНСД-а за Народну скупштину РС, изјавио је да је убијеђен да ће народ Бијељине и Семберије подржати Милорада Додика за предсједника РС и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиГ.
 
„Народ зна шта је овде урађено у протеклих 16 година и шта се овде ради. Овде су и ауто-путеви, болнице, заобилазнице...Народ зна да то цијени и сигурни смо да ћемо славити са народом 2. октобра. Онда идемо даље, да наставимо све што је започето, прије свега  започете инфраструктурне пројекте“, нагласио је Митровић.
 
Данијела Ђукин изјавила је да СНСД, љепљењем првог плаката,  започиње континуирану сарадњу са сваким грађанином Бијељине, што ће, како је рекла, резулирати побједом лидера СНСД-а Милорада Додика и Жељке Цвијановић.


 
„Побиједићемо са наше двије листе, за Народну скупштину РС и Парламентарну скупштину БиХ. Све то заједно биће још једна, у низу, нова и велика побједа  наших појединачним кандидата, као и кандидата са листа. То је једина гаранција да сачувамо РС“, рекла је Данијела Ђукин.
 
Славенко Ристић, кандидат на листи СНСД-а за Народну скупштину РС, изјавио је да је цијели живот радио за своју земљу и свој народ, те да ће наставити да се залаже да људи у Српској живе много боље и срећније.



Поводом почетка кампање за опште изборе 2022. године, Ристић је нагласио да кандидатуру за посланика на листи СНСД-а види као нову обавезу да и у политици, као и у привреди, да најбоље од себе и за свој народ.

„Позивам грађане да изаберу оне који неће причати, већ радити на томе да Семберија постане европски развијена регија, а Бијељина модеран привредни, туристички, културни и спортски центар Семберије и РС“, нагласио је Ристић.
 
Он је позвао грађане да изаберу оне који су свјесни да ова генерација има обавезу да сачува и економски ојача Српску, истичући да је ово наше вријеме и наша борба за РС, у којој ће они који су је створили и одбранили имати посебно поштовање.

(Семберија инфо)