ДЕМОС: СРПСКА ПРИЈЕ СВЕГА! :: Semberija INFO ::

 

ДЕМОС: СРПСКА ПРИЈЕ СВЕГА!


Foto: Semberija info
Градски одбор Демократског савеза ДЕМОС у Бијељини, обиљежио је данас званични почетак  предизборне кампање.

Носилац листе Демократског савеза ДЕМОС за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице 6 Милан Дакић, захваливши се присутним новинарима, истакао је да су ово једни од одлучујућих избора за Републику Српску.



-Дуго сам у политици и осјетим да никада није била већа подјељеност унутар народа, да никада није била већа подјељеност између самих кандидата  и представника политичких партија. Ми се морамо борити да након 2. Октобра имамо двотрећинску већину у Народној скупштини Српске, како би заштитили нашу Републику Српску, оно што смо до сада постигли  и да вратимо оно што нам је одузето. Живјети и борити се мора, а жеља ДЕМОС-а је да буде један од битних фактора у будућности Републике Српске, да Српска буде још боља, љепша , пуна младости која се рађа и која остаје овде. На крају желим нагласити, да ми испред ДЕМОС-а, дајемо пуну подршку кандидату за предсједника РС Милораду Додику и Жељки Цвијановић, кандидату за српског члана Предсједништва БиХ“,рекао је Дакић.

Носилац листе Демократског савеза ДЕМОС за Представнички дом парламентарне скупштине БиХ  из Изборне јединице 2 Чедомир Стојановић, нагласио је да ће током наредних 30 дана, ДЕМОС грађанима представити све оно што је до сада урађено али и идеје које ће градити просперитетнију Републику Српску.



-Налазимо се на почетку изборне кампање за предстојеће Опште изборе али морам рећи да је Демос своју кампању почео од самог оснивања прије четири године, што се огледа кроз непрестани рад и борбу за просперитет Републике Српске. Кроз ових 30 дана, ми желимо да представимо све оно што што смо до сада урадили и наше циљеве, односно шта је то што желимо урадити у наредном периоду,након избора. ДЕМОС ће водити кампању на начин да неће урушавати углед других политичких партија, нећемо се бавити тиме, него ћемо представљати искључиво своје идеје. ДЕМОС је дио Коалиције која је сигурно урадила пуно за просперитет Републике Српске у претходном времену и због тога ова Коалиција и добија подршку грађана. Демос без дилеме излази на ове изборе и након њих наши изабрани кандидати ће , како у Бања Луци, тако и у Сарајеву  бранити интересе Републике Српске. Очекујемо 6 посланичких мјеста за РС и један за БиХ, а када је ријеч о о Изборној јединици 6, очекујемо 9500 гласова, као и по једно посланичко мјесто на нивоу РС и БиХ“, рекао је Стојановић.




(Семберија инфо)