ПОКРЕТ УСПЈЕШНА СРПСКА СВЕЧАНО ЗАПОЧЕО КАМПАЊУ :: Semberija INFO ::

 

ПОКРЕТ УСПЈЕШНА СРПСКА СВЕЧАНО ЗАПОЧЕО КАМПАЊУ


Foto: Semberija info
Покрет успјешна Српска данас је, промоцијом 70 нових чланова странке у Бијељини, започео предизборну  кампању за опште изборе који ће се одржати 2. октобра.
 
На свечаности су представљени и кандидати ове странке за предстојеће изборе – Живка Малић, Немања Јанковић и Александар Стевановић.
 

„Млади су највеће богатсво нашег друштва и треба више да се укључе у друштвене токове како би било боље њима и свим грађанима Републике Српске и да би се зауставио одлазак младих из земље“, изјавио је на скупу предсједник странке проф. др  Златко Максимовић.

Према његовим ријечима, управо зато је Покрет успјешна Српска и одлучио да се кампања започене управо учлањењем 70 нових омладинаца у редове Покрета Успјешна Српска.


 
Кандидат за посланика у Народној скупштини РС Живка Малић позвала је младе људе да се укључе у политички живот како би заједно стварали бољу и усјешнију Републику Српску. 
 
Кандидат Покрета успјешна Српска за посланика у Народној скупштини Републике Српске Немања Јанковић рекао је новинарима да ова странка у свом раду акценат ставља на младе.
 
Он је подсјетио да је Покрет успјешна Српска основан почетком 2016. Године, на челу са проф. др Златком Максимовићем, који је и предсједник Српске.


 
На коалиционој листи Народна партија Српске Дарко Бањац, Покрет успјешна Српска, Прва СДС, кандидат за посланика из Покрета је и Александар Стевановић који је истакао да у склопу шире коалиције подржавају кандидате СНСД Милорада Додика и Жељку Цвијановић за појединачне функције.  
 
(Семберија инфо)