СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРПСКЕ ПОЧЕЛА ТРКУ ЗА ИЗБОРЕ :: Semberija INFO ::

 

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРПСКЕ ПОЧЕЛА ТРКУ ЗА ИЗБОРЕ


Foto: Semberija info
Социјалистичка партија Српске, Градски одбор Бијељина данас је на градској Зеленој пијаци означио почетак кампање за изборе 2022. Социјалистичка партија Српске је млада политичка организација, основана прије нешто више од двије године. Окупила је нове младе људе који, како су истакли имају нове идеје за рјешавање нагомиланих друштвених проблема.



-Окупили смо се данас на градској пијаци како бисмо били другачији, како бисмо приказали Бијељину у једном другачијем свјетлу. Желимо бити близу нашим људима који часно и поштено раде свој посао и прехрањују своје породице. Социјалистичка партија Српске у овој кампањи неће трошити много новца на рекламну кампању. Умјесто тога, трудићемо са да што више будемо близу нашим грађанима гдје ћемо, у непосредној комуникацији са њима представити наш програм, наше планове, наша рјешења. Наш слоган у овај кампањи биће „Српска изнад свега“. Овај слоган осликава нашу тежњу да сачувамо нашу Републику као и достојанство сваког њеног становника“, рекао је др Срђан Мијатовић, носилац листе Социјалистичке партије Српске за Изборну јединицу 6 у Народној Скупштини Републике Српске.



Битан сегмент кампање ове странке односиће се на проблем свеприсутне корупције. С тим у вези, Социјалистичка партија Српске ће инсистирати да се у наредном периоду, у оквиру Пореске управе Републике Српске формира посебно одјељење које ће имати задатак да открива нелегално стечену имовину свих, а посебно политичара у нашем друштву.

(Семберија инфо)