Бесплатна Школа пливања за најмлађе Угљевичане: Општина све финансирала :: Semberija INFO ::

 

Бесплатна Школа пливања за најмлађе Угљевичане: Општина све финансирала


У Угљевику су синоћ додијељене дипломе за успјешно завршену бесплатну обуку пливања за 110 малишана узраста од пет до 10 година.
 
Општина Угљевик у цјелости је финансирала Школу пливања.
 
Тренер Младен Стевановић каже да се девету годину заредом организује бесплатна Школа пливања у Угљевику.
 
-Вечерас малишани имају прилику демонстрирати родитељима и тренерима шта су научили за три недјеље обуке-рекао је Стевановић.
 
Ове године напомиње Стевановић успјешност школице је 80 одсто и појаснио да је свако дијете пропливало 20 метара у води са самосталним скоком.
 
Стевановић је захвалио начелнику општине Угљевик Василију Перићу на подршци и Спортско-рекреативном центру базени "Рудар" а посебно родитељима малишана.
 
-Тренери су поносни на мале пливаче који су успјешно обављали постављене задатке. Уживали смо у раду са малишанима-закључио је Стевановић.
 
Начелник Угљевика Василије Перић уручио је полазницима дипломе и честитао им успјешно завршену обуку пливања.
 
Перић је истакао да је циљ руководства општине Угљевик да се дјеца баве спортом. 
 
-Предиван је амбијент у овом комплексу и лијепа прилика да сва дјеца науче да пливају, да се науче здравом стилу живота од најмлађег узраста-рекао је Перић.
 
Посебно је Перић изразио задовољство што је цјелодневни улаз на базене у Угљевику за дјецу до 10 година бесплатан.
 
-Цјелодневна улазница за одрасле је 4 КМ и то је најповољније у цијелом региону. Потрудићемо се да наредне сезоне улаз на базене буде бесплатан за све под покровитељством општине Угљевик-рекао је Перић и захвалио Младену Стевановићу за све што чини за дјецу у овој подмајевичкој општини.