ПРИЈЕМ ЗА ПРОФЕСОРИЦУ ДРАГАНУ ТОМИЋ :: Semberija INFO ::

 

ПРИЈЕМ ЗА ПРОФЕСОРИЦУ ДРАГАНУ ТОМИЋ


“Четири деценије показивала изузетну бригу и пажњу према ђацима” Начелник Угљевика организовао пријем за пензионисану професорицу Драгану Томић.

Начелник општине Угљевик Василије Перић организовао је данас пријем и даровао пензионисану професорицу Драгану Томић која је више од четири деценије предавала руски језик угљевичким ђацима.

Перић је за Томићеву рекао да је сјајан педагог која је приказала током свих година рада изузетну бригу, пажњу, марљивост и одговорност према ђацима и Угљевику.

-Било је дивно сарађивати са професорицом Драганом, и као педагогом али и као бившом директорицом Средњошколског центра “Михаило Петровић Алас” која је препознатљива и као диван човјек-рекао је Перић и захвалио за све што је чинила за општину Угљевик током свог рада.

-Образовање и васпитање је веома битно а Томићева је оставила неизбрисив траг у образовању и васпитању генерација и генерација угљевичких ђака-додао је Перић.

Он је указао да друштво треба да посвети више пажње према просвјетним радницима.

Професорица Драгана Томић каже да је у Угљевик дошла давне 1983 године када је почела радити у школи истакавши да је изузетно лијепо примљена у нову средину те да се одмах снашла на радном мјесту.

-Током свих година сам се сродила са народом угљевичким као и са ђацима. Дуго година сам радила као професор а један период сам била и директор средњошколског центра-рекла је Томићева.

Поносна је на све генерације које је извела а за посао је вежу само лијепе успомене, закључила је Томићева.

Пријему су присуствовале начелница Одјељења за финансије општине Угљевик Ружа Јовић и начелница Одјељења за друштвене дјелатности Верица Петровић.