Квиз у Техничкој школи на енглеском језику :: Semberija INFO ::

 

Квиз у Техничкој школи на енглеском језику


У Техничкој школи ,,Михајло Пупин'' у Бијељини петог и шестог јуна одржан је квиз опшег знања на енглеском језику. Присуствовали су сви ученици школе, а сваки разред је имао своју представничку екипу у квизу. Циљ је био окупити, организовати и подстакнути ученике да покажу знање и да осјете заједнички такмичарски дух.

Првог дана петог јуна такмичили су се ученици првог разреда и побједу је заслужено освојила екипа И 2.
Потом су се такмичили ученици другог разреда и побједничка екипа је била из одјељења ИИ 7.
Сљедећег дана одржан је квиз за одјељења трећег разреда, а најбољи су били представници ИИИ 2.
У финалу су се састале побједничке екипе и показале завидан степен знања. Но, више знања, а и среће овај пут имала је екипа И 2 која је освојила прво мјесто, на другом мјесту се нашла екипа ИИ 7, а на трећем екипа ИИИ 2.


 
Квиз је организовао Актива страних језика, уз несебичну помоћ професора Стевице Миљеновића у виду техничке подршке.
 
Нијансе су одлучиле побједника, а такмичење је протекло у изузетној атмосфери, потпомогнутој поклонима које су обезбиједили љубазни спонзори такмичења, а то су: МОЦАРТ посластичарница, ХИТ ХОУСЕ - продавница рачунарске опреме, хотел ДРИНА, ресторан ПЕТ ЈЕЗЕРА, ЦРВЕНИ ТАXИ, РАДИОНИЦА ЉЕПОТЕ - козметички салон, БАЊА ДВОРОВИ, Техничка школа и професори Актива и професорица Љиљана Милошевић.


 
-Овај мали, али занимљив догађај нам је показао да уз мало воље и залагања можемо створити занимљиве садржаје који могу заинтересовати наше младе и показати да је, ипак, у знању моћ. Постоји идеја да овај квиз прерасте у нешто веће и да се организује на међушколском или градском нивоу'', потврдили су из Техничке школе ,,Михајло Пупин''.