ПЕРИЋ: ИЗГРАДИТИ НОВИ ОБЈЕКАТ НА МЈЕСТУ СВЛАЧИОНИЦА :: Semberija INFO ::

 

ПЕРИЋ: ИЗГРАДИТИ НОВИ ОБЈЕКАТ НА МЈЕСТУ СВЛАЧИОНИЦА


Стари објекат свлачионице на градском стадиону у Бијељини треба срушити и изградити нову зграду, изјавио је одборник Републичке странке Српске Данијел Перић приликом предаје ове иницијативе Скупштини града.


Он је рекао да је стари објекат свлачионица оронуо и да представља пријетњу за дјецу која свакодневно долазе на тренинге, а посјетиоцима из других општина и градова шаље ружну слику. Перић предлаже да би тај објекат требало срушити и изградити нову зграду за конференције, семинаре, тренинге затвореног типа и друге активности.

-Овај објекат би могао, осим пријеко потребних свлачионица, да садржи иадекватну салу за конференције и семинаре, просторију за дружења спортских радника и колектива, двије до три просторије за тренинге затвореног типа, те просторију за својеврстан изложбени преглед спортских активности у Семберији и Бијељини кроз историју", навео је Перић и позвао надлежне службе града да ангажује Дирекцију за развој и изградњу како би био осмишљен пројекат изградње новог, већег и сврсисходнијег објекта за потребе свих спортиста и спортских колектива.


 -Сматрам да би вишенамјенски објекат био искориштен на прави начин и да би цијела заједница, а не само Фудбалски клуб ,,Радник'', имала од њега користи", рекао је Перић.