Бијељина: Потписани уговори са удружењима од општег интереса :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Потписани уговори са удружењима од општег интереса


Представници удружења грађана у Бијељини која имају статус од општег интереса за град, данас су са Градском управом потписали уговоре о финансирању, укупне вриједности 240.000 КМ.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић,потписао је уговоре са 17 удружења  а уговорима је регулисано њихово финансирање током  наредне четири године.



-Након спроведене процедуре Јавног позива, гд‌је је било пријављено 18 удружења, 17 је задовољило прописане критеријуме и данас са њима потписујемо уговоре, у знатно већем  износу него претходне године.Искористио бих прилику да честитам свим представницима удружења који су данас потписали уговоре,са жељом да дође до побољшања живота корисника ових средстава ,у ђелокругу рада удружења”, рекао је Петровић и  додао да Град Бијељина може бити поносан на рад цивилног сектора.

Тања Милинковић, извршна директорица Удружења жена с инвалидитетом „Импулс“,које је проглашено организацијом од јавног интереса ,навела је да је у име Удружења потписала уговор са Градом Бијељина, у периоду од четири године.



-Посебно се захваљујемо за овај статус Граду Бијељина, јер ће нам помоћи даљем у ђеловању и изналажењу додатних средстава од иностраних донатора, а наравно  радећи и даље у синергији и партнерству, као што смо и до сада радили, са Градском управом Града Бијељина. С обзиром да удружење окупља социјално искључену и вишеструко дискриминисану групацију становника који нису равноправни грађани, нажалост, још увијек у нашем граду, настојећемо да заједнички рјешавамо и доносимо системска рјешења “, рекла је Тања Милинковић.
 
Семберија инфо