У Угљевику отворене канцеларије Републичке странке Српске :: Semberija INFO ::

 

У Угљевику отворене канцеларије Републичке странке Српске


У Угљевику су отворене канцеларије Општинског одбора Републичке странке Српске /РСС/ чиме је настављено ширење ове политичке партије у другим општинама и градовима Републике Српске, а оснивач и предсједник РСС Славенко Ристић изјавио је током свечаности да велики број присутних Угљевичана показује да су препознали квалитетне идеје и циљеве ове странке.


 
- Угљевик видимо као важну карику у систему општинских и градских одбора које континуирано оснивамо. Политика је средство помоћу којег можемо да промијенимо нашу реалност, али и будућност. Општински одбор РСС Угљевик већ је окупио двије стотине чланова, а некима смо овом приликом уручили чланске картице. Посебно ми је драго што РСС има канцеларије у Угљевику, јер је и моје поријекло одавде, са простора Подмајевице, из Доње Трнове – истакао је Ристић.
 
Он је нагласио да ће се РСС, заједно са Угљевичанима, трудити да учини ову општину бољим и перспективнијим мјестом за живот.
 
Предсједник Општинског одбора РСС Угљевик Мико Јовић рекао је да ће РСС у Угљевику бити важан фактор одлучивања.
 
- Идеја је да окупимо првенствено младе, који се нису бавили политиком, али у чланству свакако имамо и људе чије ће нам дугогодишње искуство много значити у раду. Сматрам да РСС има снагу да у Угљевику постигне одличне резултате у будућности – навео је Јовић.
 
Канцеларије Републичке странке Српске у Угљевику налазе се на адреси Његошева 5, у центру, поред зграде Поште.