ЛОПАРЕ: УРАЂЕНА РАСВЈЕТА У КРУГУ ДОМА ЗДРАВЉА :: Semberija INFO ::

 

ЛОПАРЕ: УРАЂЕНА РАСВЈЕТА У КРУГУ ДОМА ЗДРАВЉА


Заједничким улагањем општине Лопаре и Дома здравља у овој локалној заједници обезбијеђено је 10.000 КМ и изграђена јавна расвјета око здравствене установе, рекао је директор Дома здравља Желимир Нешковић.



"У протеклој години имали смо највећа инвестициона улагања од постанка Дома здравља у Лопарама и настављамо тај тренд, а овом инвестицијом ријешили смо ранији проблем освијетљености паркинга, прилаза Дому здравља и улаза у саме објекте", изјавио је Нешковић новинарима. 
Он је додао да се тиме олакшава функционисање здравствене установе током ноћи, што ће помоћи корисницима услуга и особљу Дома здравља. Према Нешковићевим ријечима, постављено је 11 жељезних стубова са лед сијалицама.



Начелник Лопара Радо Савић изразио је задовољство радом Дома здравља и навео да општина учествује у свим пројектима које менаџмент ове здравствене установе реализује, на добробит грађана.
"Добро је што на челу здравствене установе имамо врло активног директора и способног менаџера који ради на употпуњавању свега што је неопходно за пружање квалитетне услуге становништву и подржаћемо и будуће пројекте Дома здравља Лопаре", најавио је Савић.