СРЦЕМ ЗА САРУ :: Semberija INFO ::

 

СРЦЕМ ЗА САРУ


Јос једном су се чланови Удружења ликовних умјетника ,,Свети Лука'' из Бијељине, као и пријатељи нашег удружења, окупили и донирали своје радове са хуманим циљем.

-Помоћ, овога пута сакупљамо за трогодишњу Сару Максимовић из Баткуше. Сара, нажалост, болује од тешке и ријетке болести, те јој је неопходно пресађивање коштане сржи. Пред вама су фотографије 18 радова. Испод сваке фотографије имате име аутора, димензије рада, технику којом је рађено, као и почетну цијену. Уколико вам се неки рад допадне и желите да га купите потребно је да испод фотографије рада, у коментару, напишете износ који сте спремни за њега платити. По заврсетку аукције купци са највећом понудом добијају слике. Купац новац уплаћује директно на хуманитарни рачун, мени шаље доказ о уплати и онда се договарамо око преузимања слике'', поручују из удружења и подсјећају да аукција траје до петка 5. јуна до 20 часова.
 
-Искрено се надамо да ће све слике бити продате и да ћемо на тај начин сви заједно помоћи да Сара оздрави. Уколико нисте у могућности да купите слику, сигурни смо да мозете дијелити пост како би аукцију видјело што висе људи. Кликните на ОВАЈ ЛИНК изаберите слику за себе и учините добро дјело'', прецизирају из Удружења ликовних умјетника ,,Свети Лука''.