Градски менаџер окончао шестомјесечни мандат :: Semberija INFO ::

 

Градски менаџер окончао шестомјесечни мандат


 Дневно смо имали по стотину позива грађана, али смо успијевали да свима одговоримо, путем интернета и на друге начине, изјавио је на конференцији за штампу адвокат Милош Стевановић, који је на функцији градског менаџера Бијељине провео шест мјесеци, завршавајући ових дана свој шестомјесечни мандат.

„ Доказали смо да град Бијељина има велики потенцијал, указавши на богатство идеја и на појединачне резултате младих људи.  За неке пројекте треба и времена и финансијских средстава, али ми смо се посебно базирали на проблеме особа са хендикепом, као и на област културе. Ова функција јесте велики изазов, али захтијева и велика одрицања“, истакао је Милош Севановић, рекавши да ће се у наредном периоду више посветити професионалном ангажману у својој приватној компанији.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић, захваливши се Стевановићу на добро обављеном послу градског  менаџера, изјавио је да је Градска управа и на овај начин жељела да пружи шансу младим људима и да је функција градског менаџера представљала освјежење у раду Градске управе.

„ Наша сарадња ће се наставити и на другим нивоима и на другим пројектима“, истакао је Мићић.