УГЉЕВИК: ПЕРИЋ ПОСЈЕТИО ЗДРАВСТВЕНЕ РАДНИКЕ, ВАТРОГАСЦЕ И ПОЛИЦАЈЦЕ НА ДУЖНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК: ПЕРИЋ ПОСЈЕТИО ЗДРАВСТВЕНЕ РАДНИКЕ, ВАТРОГАСЦЕ И ПОЛИЦАЈЦЕ НА ДУЖНОСТИ


Начелник општине Угљевик Василије Перић посјетио је Ватрогасну службу, Дом здравља и Полицијску станицу којима, како је истакао, грађани дугују велику захвалност, посебно у вријеме епидемије вируса корона.

Перић, који је командант Штаба за ванредне ситуације ове општине, истакао је да је на овај начин желио да подијели радост празника Христовог васкрсења са онима који брину о грађанима.



"Велику захвалност дугујемо Ватрогасној служби, која је од првог дана свакодневно на разним задацима борбе против опаког вируса, здравственим радницима који успјешно раде свој посао и одолијевају великим изазовима", рекао је Перић.

Он је изразио задовољство јер у овој општини није било и нема заражених.
Указао је поштовање и полицајцима, те им захвалио за све што чине за безбједност грађана.



"У Угљевику је миран дан, грађани поштују прописане мјере заштите, Васкрс дочекују са својим породицама. Свима упућујем честитку са жељом са имамо снаге да савладамо све потешкоће које су пред нама и да побиједимо све изазове", нагласио је Перић који је честитао празник традиционалним поздравом - Христос васкрсе, Ваистину васкрсе!.

Директор Дома здравља Угљевик Југослав Цветковић честитао је Васкрс грађанима Угљевика и свим здравственим радницима у Српској.

"Наша дужност и обавеза је да помажемо грађанима, наше екипе су на терену и увијек су спремне", рекао је Цветковић новинарима. 

Општина Угљевик