ГРАДОНАЧЕЛНИК МИЋИЋ ПОСЈЕТИО СОКОЛСКИ ДОМ: Радови на реконструкцији теку планираном динамиком :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК МИЋИЋ ПОСЈЕТИО СОКОЛСКИ ДОМ: Радови на реконструкцији теку планираном динамиком


Градоначелник Мићо Мићић са сарадницима посјетио је Соколски дом, гдје су у току радови на реконструкцији овог објекта који је на листи споменика културе у БиХ.



Мићић је изразио задовољство досадашњом динамиком извођења радова на овом битном објекту за Град Бијељина, истичући да би сви радови требало да буду завршени у наредних 180 дана.

„За завршетак радова на објекту обезбјеђена су средства у износу од 1,5 милион КМ, од чега су милион кредитна средства и 500 хиљада КМ из редовних средстава буџета Града за 2020. годину“, истакао је градоначелник Мићић.



У реконструисаном објекту Соколског дома налазиће се Градско позориште, а своје просторије имаће и СКУД  „Семберија“. Извођач радова на реконструкцији Соколског дома је предузеће „Призма“, а под надзором Дирекције за изградњу и развој града.

У току је трећа фаза реконструкције Соколског дома која ће подразумијевати све грађевинско-занатске послове. Прва и друга фаза санације овог објекта извршене су током 2018, и 2019. године, а за ове намјене утрошено је око 200 хиљада КМ.

Семберија инфо - З. Кусмук
Фото - Б. Милошевић