ЈЗУ БОЛНИЦА Свети Врачеви: Пријем за донаторе :: Semberija INFO ::

 

ЈЗУ БОЛНИЦА Свети Врачеви: Пријем за донаторе


Као одговорни привредници, који редовно измирују обавезе према запосленим и према држави, схватили смо потребу да, као друштвено одговорни људи, изађемо у сусрет нашој здравственој установи која са новим менаџментом настоји да постане лидер у пружању здравствене заштите наших грађана, речено је на донаторском пријему који је организован у Болници „Свети Врачеви“.

Захвалнице привредницима и јавним установама који су у протеклом периоду помогли овој регионалној здравственој установи, у име в.д. директора болнице др Милице Ловрић,  уручио је помоћник директора за медицинска питања др Микајло Лазић.



- Хвала нашим пријатељима и добротворима који су се на позив новог менаџмента одазвали и схватили да нам је циљ да уз њихову помоћ обезбиједимо савремене медицинске апарате и опрему за што квалитетнију услугу нашим пацијентима. За кратак период, обезбијеђено је око 200. 000 КМ, а намјенска средства су употријебљена за куповину оптике за хистероскопију, гинеколошки лапараскопски стуб, инструментариј за Гинеколошко одјељење и нови гинеколошки сто, ЦТ ињектор који је значајан за ангиографију у Служби радиологије, апарат за инвазивни мониторинг, у фази набавке је ултразвучни апарат који ће користити Служба за анестезију и реанимацију, апарат за имуно-хистохемију за Службу патологије и тд.  Ово није крај листе, јер активности на овом плану настављамо, а о свему ћемо благовремено обавијестити наше грађане“, рекао је др Лазић и нагласио да је и Град Бијељина помогао са 50. 000 КМ, од чега ће ускоро бити набављен апарат за Урологију.

Један од донатора, Јован Гајић из „Бук промета“ истакао је да је здравље свима најважније и да се радо одазвао позиву за донацију.

- Препознали смо настојања и залагање менаџмента да унаприједи рад у овој здравственој установи која је понос свих нас“, рекао је Гајић. Подршку је пружио и Раде Милановић „С Медико“ (S Medico), установом примарне здравствене заштите.

- Ми одлично сарађујемо, имамо обострано разумијевање, а у новом менаџменту смо препознали нову енергију коју свакако треба да подржимо“, рекао је Милановић. Власник фирме „Призма“ Душко Бојић је нагласио да хуманост сваког грађанина треба да буде на првом мјесту.

- Свако од нас треба да помогне тамо гдје треба, а што се тиче наше болнице, кад већ имамо овакав услован објекат и квалитетан кадар, кад имамо менаџмент који има јасну визију и циљ, бар ми привредници треба да смо уз њих и да помогнемо, а свакако на добробит наших грађана“, рекао је Бојић.

Подршку је пружио и адвокат Милош Стевановић, који је нагласио да бијељинска болница водећа у региону и да нови менаџмент има подршку привредника.

- Увјерен сам да ћемо са новим менаџментом стећи имиџ који припада овој здравственој установи“, рекао је Стевановић.

ДОНАТОРИ: РиТЕ Угљевик, Монаkо (Monaco), Илић трговина Зворник, Мљекара Дуле, Мега дрво, Хигра, Бук промет, Призма, С Медиkо ( S Medico) и Гала Медиk (Gala Medic).

Семберија инфо - О. Стјепановић