Српски радикали прославили Крсну славу – Света три јерарха :: Semberija INFO ::

 

Српски радикали прославили Крсну славу – Света три јерарха


Окупљајући се око славског колача, славске свијеће и славског жита, српски радикали желе да упуте јасну поруку о неопходности пријеко потребног српског јединства, да Срби у Републици Српској и БиХ, Срби широм српских земаља, славећи славу Света три јерарха треба да се уједине око заједничких интереса и заједничких циљева, поручио је Драган Ђурђевић, предсједник Српске радикалне странке у Бијељини, приликом прославе крсне славе Српске радикалне странке – Света три јерарха.



„Мислим да су заједнички циљеви и интереси српског народа испољени стварањем Републике Српске, али и Републике Српске Крајине, очувањем Србије у њеним границама. Радикали ће у томе у наредном периоду истрајавати. Желимо да свима онима који славе Света три јерарха, као своју крсну славу, пожелимо пуно здравља, успјеха и среће у наредном периоду. Желимо да пошаљемо и поруку у овој изборној години, да избори пред нас доносе недоумицу бирања људи из различитих странака и професија.
​Увијек желимо да истакнемо то да је Српска радикална странка дуго партиципирала у локалној власти, али и на нивоу РС, да је учествовала у стварању Републике Српске. Са нашим члановима и симпатизерима можемо да остваримо добре резултате. Сматрам да ће избори овдје у Бијељини и РС бити фер и коректни. Желимо да се изборимо за она изборна права која важе и за друге политичке странке. Вјерујем да ће грађани знати да препознају Српску радикалну странку као творца идеје Велике Србије, као странку која је у најтежим тренуцима стајала у одбрану Републике Српске. Сматрам да су грађани то увијек и у свакој прилици знали да препознају“, поручио је Драган Ђурђевић.

Семберија ИНФО / Љ. Љубојевић