Град Бијељина и Омладински центар “'Вермонт”: Потписан споразум о сарадњи :: Semberija INFO ::

 

Град Бијељина и Омладински центар “'Вермонт”: Потписан споразум о сарадњи


Споразум о доброј пракси, закључен је између Града Бијељина и Омладинског центра “Вермонт” из Брчког, а споразум су потписали градоначелник Мићо Мићић и представник ОЦ “Вермонт” Жељко Лазаревић.

Према ријечима  шефа Одсјека за образовање у Одјељењу за друштвене дјелатности Љубице Млађеновић, Град Бијељина се дужи временски период бави спречавањем одустајања од образовања, нарочито у основним школама, а меморандумом о сарадњи, договорено је да се баве и другим друштвеним пројектима, који ће бити значајни за грађане оба града.

Представник ОЦ “Вермонт” Жељко Лазаревић, истакао је да имају добру сарадњу са Градом Бијељина.
- Жеља нам је да друштвене аномалије, као што је напуштање основног школовања, да сви заједно дјелујемо и сведемо на минимум. Драго нам је да за партнера имамо Градску управу Бијељина јер смо се кроз ранију сарадњу увјерили у стручности  преданост људи који овдје раде, “рекао је Лазаревић.
Он је подсјетио да ОЦ “Вермонт” егзистира већ 27 година и да су се већ доказали као организација којој је заиста стало до младих људи, до унапређења животног простора и усмјеравање слободног времена на нешто конкретно и корисно за омладину, а да су ту жељу и настојања  пронашли и у бијељинској Градској управи.

Семберија ИНФО - О. Стјепановић
Фото - Б. Милошевић