У четвртак у Брчком кастинг за манекен(к)е :: Semberija INFO ::

 

У четвртак у Брчком кастинг за манекен(к)е


 Не пропустите прилику и дођите у Меркатор Центар Брчко у четвртак, 3.октобра, у 18ч, када се одржава кастинг за манекен(к)е!
- Са радошћу очекујемо кастинге широм Босне и Херцеговине, говори нам Марко Ловрић, директор интернационалне модне агенције Relatum Model Management, који је и сам низ година успјешно корачао свјетским модним пистама.


 
- Свако има једнаку прилику јер кандидате за слиједећи круг кастинга бираћемо и по нечем што их издваја од других, а не само по особности и фотогеничности, истичу из агенције Relatum Model Management, а чији модели и ове сезоне носе свјетске дизајнере на престижним модним ревијама у Њујорку, Лондону, Милану и Паризу. Уз Марка Ловрића, у жирију RelatumSwan кастинга, бити ће и најуспјешнија босанскохерцеговачка манекенка и директорица агенција Swan Model, Џејла Главовић Очуз. 

На кастинг се могу пријавити све заинтересиране дјевојке и момци између 14 и 24 године старости. Дјевојке морају бити изнад 170 цм, а момци изнад 183 цм висине. 

Дјевојке би требале бити без шминке или минимално нашминкане у једноставној одјећи која показује цијелу фигуру, као што су обична црна или бијела мајица и црне или плаве скини траперице, а могу понијети и ципеле са високом петом.  Момци би такође требали одјенути обичну мајицу и уске траперице.
Више информација можете пронаћи и на www.relatumswan.com