ГРАД БИЈЕЉИНА-ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ИМПАКТ ИНКУБАТОРУ ПОСЛОВНИХ ИДЕЈА ТРАЈЕ ДО 31. АВГУСТА 2023. ГОДИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ГРАД БИЈЕЉИНА-ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ИМПАКТ ИНКУБАТОРУ ПОСЛОВНИХ ИДЕЈА ТРАЈЕ ДО 31. АВГУСТА 2023. ГОДИНЕ


Инвестицијска фондација Импакт је протекле четири године у сарадњи са 58 локалних заједница и јавних служби за запошљавање у БиХ реализовала ИМПАКТ инкубатор пословних идеја, у којем је подржано оснивање и унапређење преко 350 нових пословних подухвата широм Босне и Херцеговине. Импакт наставља реализацију активности које се односе на подршку развоју предузетништва и очувању радних мјеста предузетника и малих предузећа, а у сарадњи са локалним заједницама, кантонима и службама за запошљавање у БиХ.

У склопу заједничке сарадње између ИМПАКТ-а и Града Бијељина у 2023. години реализоваће се програм ИМПАКТ инкубатор пословних идеја који ће, између осталог, обухватити програм предузетничке обуке те финансијску, стручну и менторску подршку за најбоље пословне идеје на подручју Бијељине, у складу са расположивим финансијским средствима за подршку предузетницима. Предметни Јавни позив расписује се у сврху пријава за учешће у програму развоја предузетништва ИМПАКТ инкубатор пословних идеја за 2023. годину.

Више информација могуће је добити у Градској управи града Бијељина, Трг краља Петра I Карађорђевића 1, путем имејла [email protected] или  броја телефона: 055/ 233 - 159 као и путем имејла [email protected] У сврху адекватног информисања о програму, Инвестицијска фондација Импакт и Град Бијељина организоваће презентацију програма ИМПАКТ инкубатор пословних идеја, која ће се одржати 04.08.2023. године у Иновационом центру за одрживи развој - ИнЦОР (адреса: Филипа Вишњића 17, Бијељина - изнад Гарден паба), са почетком у 10.00 часова, те се овим путем позивају сви занитересовани грађани да присуствују радионици, односно презентацији.