ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ ПОВОДОМ КУРБАН БАЈРАМА :: Semberija INFO ::

 

ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ ПОВОДОМ КУРБАН БАЈРАМА


Поводом предстојећег Курбан Бајрама, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић упутио је честитку Меџлисима Исламске заједнице Бијељина и Јање и становницима Града Бијељина муслиманске вјероисповијести и том приликом рекао:
 
Свим суграђанима исламске вјероисповијести упућујем искрене честитке и топле жеље у предпразничје Бајрама.
 
У духу Курбан-Бајрама, подсјетимо се да свака искрена жртва долази са наградом. Пробудимо саосјећање и прихватање неопходно за суживот. Нека то ојача везе пријатељства између наших заједница и продуби наше међусобно разумијевање.
 
Током овог, за све исламске вијерникепосебног времена, док се окупљате са породицом и пријатељима да бисте учествовали у молитвама, размијенили поклоне и дијелили оброке, нека ваша срца буду испуњена срећом, а ваши домови љубављу и благословом. Нека Ваша дјела милосрђа и великодушности донесу утјеху и радост онима којима је то најпотребније, а добри Бог нека вашу намјеру препозна и за то вас све награди.
 
Радимо заједно на очувању  свједочанства о вриједности вјере, оданости и несебичности које сви требамо цијенити  и њима се дивити.
 
Схватајући да овај празник  има велики значај у исламској вјери, још једном изражавам своје поштовање традиција и вјеровања суграђанима који славе Бајрам.

ГРАДОНАЧЕЛНИК
Љубиша Петровић