ВРТИЋ “ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ”: “МАМИ И БАКИ СРЦЕ НА ДАР” :: Semberija INFO ::

 

ВРТИЋ “ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ”: “МАМИ И БАКИ СРЦЕ НА ДАР”


Поводом 8. марта, Међународмог дана жена, малишани вртића “Чика Јова Змај”, са васпитачима,  организовали су осмомартовски вашар на градском тргу, под називом “Мами и баки срце на дар”. Директор ове установе Славиша Вујановић, у име малишана, али и заослених у овој установи, честитао је свим женама 8. март.



-Са трга у центру града, који је данас најљепши и највеселији, захваљуући нашим малишанима, шалкемо мама и бакама, али и свим дамама срце на дар”, рекао је Вујановић и нагласио да бројне активности које се реализују у вртићу, подразумијевају рад на указивању значаја породице.



-Имамо одличну сарадњу са родитељима  малишана свих вртићких група, наши васпитачи се максимано труде да увијек припреме и реализују богате програмске садржаје које представљају публици, а имамо и подршку шире друштвене заједнице. Данашњи дан, који је посебан за све нас, подржали су и посластичарнице “Сан Марцо” и  “Моцарт”, као и пекара “Браћа Лазић”, који су припремили слатко и слано послужење, а малишани суграђанима поклањају богат забавни програм”, рекао је Вујановић.



Семберија инфо