Љубиша Петровић признао зашто све стоји у граду :: Semberija INFO ::

 

Љубиша Петровић признао зашто све стоји у граду


Бијељином управља појединац који блокира развој Семберије у жељи да контролише и злоупотребљава Градску управу за своју личну промоцију, чување фотеље и 200.000 КМ годишње.
 
Док је правдао плату, оптужујући друге, који су поднијели иницијативу за смањење примања челника града, признао је како није именовао кадрове на кључне градске функције.
 
Не постоји град на свијету који нема начелнике одјељења, градског архитекту, градског менаџера, чак ни замјеника градоначелника, јер се Љубиша Петровић плаши било какве конкуренције, али је зато у Градску управу привремено запослио око 200 младих које уцјењује и плаћа народним новцем да би радили за њега у кампањи.
 
Десетине хиљада флајера на којима злоупотребљава грб града Бијељине штампао је из буџета, док на терену користи инфраструктурне радове да би завршио послове приватним лицима и прибавио гласове.
 
Петровић није никакво домаћинско дијете. То је само лажна слика коју шири у јавности. Ради се о појединцу који нема способности управљања градом, не познаје ни основе функционисања државе, али је спреман да грађане Семберије и Бијељине користи као таоце за своје личне циљеве.
 
Петровићев нерад нас је за ове двије и по године коштао преко пола милиона марака и изгубљеног времена. Вријеме је да се каже доста урушавању Семберије.
 
Треба нам тим способних људи, спремних да заједно раде у складу са принципом који промовише широка народна коалиција: Покренимо Бијељину!

(Покренимо Бијељину)