РСС наставила традицију – подијељене печенице за најугроженије :: Semberija INFO ::

 

РСС наставила традицију – подијељене печенице за најугроженије


Републичка странка Српске /РСС/ подијелила је данас 30 печеница социјално угроженим породицама из семберских села, а члан Извршног одбора РСС Зоран Миљановић изјавио је да мале ствари некоме могу да значе много, посебно у вријеме најсрећнијег православног празника – Божића.



- Другу годину заредом РСС је подијелила печенице породицама из семберских села за које смо чули да су у тешкој финансијској ситуацији. Биће нам драго што и они могу са пуном трпезом да дочекају Божић, у вријеме када се сусрећемо са инфлацијом и великим поскупљењима. Хвала руководству странке и посланику Славенку Ристићу који је обезбиједио средства за печенице – рекао је Миљановић.



Борац прве категорије и члан РСС Витомир Тешић навео је да је одабир породица које су преузеле печеницу вршен на основу учешћа у Одбрамбено-отаџбинском рату и социјалног положаја, а не на основу страначке припадности.

- Трудићемо се да пред сваки наредни Божић, колико је у нашој могућности, обрадујемо суграђане којима је то најпотребније – истакао је Тешић. 

РСС