СДС СЕМБЕРИЈЕ ПОДРЖАВА ОПОЗИВ ГРАДОНАЧЕЛНИКА :: Semberija INFO ::

 

СДС СЕМБЕРИЈЕ ПОДРЖАВА ОПОЗИВ ГРАДОНАЧЕЛНИКА


У просторијама Странке демократске Српске Семберија – Мићо Мићић данас је одржан новогодишњи пријем за медије. Политичка партија СДС Семберије – Мићо Мићић постоји трећу годину а основана је са циљем окупљања свих политичких партија које као битан сегмент својих политичких планова имају добробит Семберије. Јер, увјерени смо да када напредује Семберија напредује и Република Српска, кажу у СДС Семберија.



-У нову годину, као странка улазимо спремни на све политичке изазове које нас очекују и у блиској и даљој будућности. Полако се припремамо за локалне изборе који нам предстоје у другој половини сљедеће године. Органи СДС Семберије су донијели одлуку да ће, уколико актуелна скупштинска већина стави на дневи ред питање опозива градоначелника Бијељине, Љубише Петровића, подржати такву одлуку. Разлога за такво поступање је много. Кључни разлози се тичу изостанка реализације развојних пројеката у Бијељини. Од 20 дефинисаних, развојних пројеката на подручју града 90 посто није ни започето док се на реализацији преосталог броја нешто и ради али без тачног датума за завршетак истих“, рекао је Предраг Јовић, предсједник СДС Семберије – Мићо Мићић.

Он је свим грађанима пожелио сретне новогодишње и божићне празнике уз поруке мира, љубави и потребе стајања уз заједничке националне, политичке и економске циљеве.