Отворен „Зимски корзо“ у Бијељини на Градском тргу :: Semberija INFO ::

 

Отворен „Зимски корзо“ у Бијељини на Градском тргу


Овогодишња зимска чаролија у Бијељини почела је данас, 28. децембра свечаним отварањем „Зимског корза“  на Градском тргу кићењем Градске јелке од стране најмлађих суграђана и трајаће до 14. јануара 2023. године.



Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине казао је да се данас шаље најљепша слика из Бијељине.



-Нема љепшег момента од овога, када са нашим малишанима  отварамо „Зимски корзо“. Не постоји љепши почетак, него са нашим најмлађима и да се држимо традиције, коју смо успоставили прошле године, а то је да заједно са нашим најмлађима китимо јелу. Желио бих да Нову годину дочекамо у добром расположењу и свим нашим суграђанима бих пожелио добро и стабилно здравље, мир и да градимо једно љепше, напредније и хуманије друштво“, истакао  је Петровић.



- Овом манифестацијом млади су доказали колико могу да допринесу свом граду, само им треба пружити прилику. У овом граду има много квалитетних људи који могу дати велики допринос. Овим показујемо колико можемо да дамо себе“, нагласила је Рада Мићић, предсједница Омладинске организације „Визија младих“, који су учествовали у организацији „Зимског корза“.



 У току трајања „Зимског корза“, сви суграђани од најмлађих до најстаријих имаће прилику да скоро сваки дан, током трајања овогодишње зимске манифестације уживају у концертима и другим догађајима.





(Семберија инфо)