Међународни џудо турнир у Угљевику окупио више од 320 такмичара :: Semberija INFO ::

 

Међународни џудо турнир у Угљевику окупио више од 320 такмичара


У Угљевику је данас отворен 15. Међународни џудо турнир који је окупио више од 320 такмичара узраста од 6. до 14. година из 27 клубова  Србије, Хрватске и Републике Српске.

Турнир се одржава у оквиру славских свечаности општине Угљевик-Свете Петке Параскеве.

Начелник Угљевика Василије Перић отварајући турнир пожелио је свим учесницима добродошлицу у ову подмајевичку општину и срећу на данашњем такмичењу.



Перић је захвалио организатору турнира Џудо клубу "Рудар" из Угљевика, а посебно предсједнику овог спортског колектива Зорану Шарчевићу.

-Важно је да се млади људи баве спортом и да здраво одрастају. Ово је афирмација џудо спорта код нас у Угљевику кога подржавамо и кога ћемо подржавати и у наредном периоду-најавио је Перић.

Присутнима се обратио и предсједник Џудо савеза Републике Српске Огњен Павловић који је рекао да је петнаеста по реду организација турнира потврда квалитетног рада Џудо клуба “Рудар” из Угљевика.

Организатор турнира Зоран Шарчевић захвалио је свим учесницима и свима који су помогли турнир а посебно општини Угљевик те изразио задовољство јер је турнир традиција у оквиру славских свечаности.

-Из године у годину растемо са екипама, учесницима, посјетом на задовољство нашег клуба и града-рекао је Шарчевић.


За Семберија инфо - Младен Василић