ПРЕДАВАЊЕ У БИЈЕЉИНСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДАВАЊЕ У БИЈЕЉИНСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ


Здраво једи, здраво расти
 
Како је најављено, вечерас ће у Народној библиотеци „Филип Вишњић“, са почетком у 18 часова, бити одржано предавање за родитеље и васпитаче „Здраво једи, здраво расти“.

-Предавање реализујемо у сарадњи са Домом здравља Бијељина, Педагошким факултетом и Народном библиотеком „Филип Вишњић“. Колико је важна правилна исхрана и физичка активност рећи ће нам предавачи који су еминентни стручњаци из области здравства и физичког васпитања, специјалиста педијатрије др Стојанка Шкорић и професор др Далибор Стевић. Предавање ће се реализовати у овиру Недјеље здравог живота која се у нашем вртићу обиљежава у периоду од 17. до 21. октобра.

​ Недјељу здравог живота реализујемо већ неколико година, јер сматрамо да је веома значајно дјецу од најранијег узраста учити формирању здравих навика кроз здраву храну и различите физичке активности. Поред дјеце, укључили смо и родитеље који су нам сарадници у реализацији мноштва активности, а све у циљу подизања и јачања свијети о здравом стилу и начину живота'', рекао је Славиша Вујановић, директор Дјечијег вртића ,,Чика Јова Змај''.