Етно село "Станишићи": Због честих искључења струје трпимо огромне губитке :: Semberija INFO ::

 

Етно село "Станишићи": Због честих искључења струје трпимо огромне губитке


Управа Етно села "Станишићи", разочарана је због честих прекида у напајању електричном енергијом која се у послења два мјесеца дешавају у овом туристичком комплексу, јер је то, како наводе, довело до нарушавања квалитета њихових услуга.

"Овом приликом желимо да упознамо јавност да је Етно село "Станишићи" у протекла два мјесеца изложено учесталим прекидима испоруке електричне енергије. Као привредни субјект који своје обавезе редовно измирује, сматрамо да не заслужујемо да имамо овакав "третман" од стране "Електро Бијељина", наводи се у саопштењу.

Из Етно села наводе да њихова фирма у протекла два мјесеца трпи огромне губитке због честих и ненајављених прекида у испоруци електричне енергије.

"Због проблема са струјом нашим гостима и посјетиоцима нисмо у могућности пружити жељени квалитет услуга, што утиче на репутацију како саме фирме, тако и Града, јер с правом тврдимо да смо најбољи амбасадори како Бијељине, тако и наше Републике" истичу у управи овог туристичког комплекса.

"Овим путем позивамо "Електро Бијељину", као и све надлажне, да после већег броја апела са на наше стране, почну да раде свој посао, а нашим гостима и посјетиоцима упућујемо још једном најдубље извињење", кажу у Етно селу "Станишићи".

Бијељина данас