ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЈЕТИО ЕКОНОМСКУ ШКОЛУ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЈЕТИО ЕКОНОМСКУ ШКОЛУ


Foto: Semberija info
Први дан нове школске године градоначелник Бијељине, Љубиша Петровић посјетио је неколико основних и средњих школа. Градоначелник је током јучерашњег дана посјетио Музичку школу „Стеван Стојановић Мокрањац“, Основну школу „Петар Петровић Његош“ у Великој Обарској, Техничку школу „Михајло Пупин“, Економску школу и Основну школу „Ћирило и Методије“ у Главичицама.

Током сусрета са наставним особљем и ученицима градоначелник Петровић је изразио жељу за сретно и успјешно одвијање нове школске године. Посебно је ученицима скренуо пажњу да озбиљно и одговорно приступе школским обавезама.



-Искористили смо прилику да обиђемо неколико школа и из прве руке сазнамо у каквим условима се одвија настава. Овдје, у Економској школи смо се договорили да у што скорије вријеме урадимо пројекат енергетске ефикасности зграде ове школе и да са тим пројектом идемо према финансијеру, у нашем случају швајцарском Каритасу. Захвалио бих се руководству Економске школе на посвећеном и преданом раду гдје се види њихова опредијељеност да се ученицима креирају што бољи услови за учење и интелектуални раст“, изјавио је градоначелник Петровић.

(Семберија инфо)