Пријем за ученике генерације: Понос Бијељине :: Semberija INFO ::

 

Пријем за ученике генерације: Понос Бијељине


Пријем за ученике генерације основних и средњих школа 2018/2019 са подручја Града Бијељина, организовао је градоначелник Мићо Мићић, истичући да је ово један од најљепших пријема, јер је ријеч о младим људима који су будућност града, али и цијеле Републике Српске.



-Захвални смо нашим младим суграђанима што својим трудом и радом, на најбољи начин представљу свој град. Одлично уче, постижу запажене успјехе на републичким и савезним такмичењима, а захвалност дугујемо и просвејтним радницима који посвећено раде свој посао”, рекао је Мићић.

Он је нагласио да је улагање у младе људе најбоља инвестиција, а  ученицима и просвјетним радницима, у складу са правилником Градске управе,  уручене су захвалнице и новчане награде. Међу ученицима је био и студент генерације Брано Хаџи Стевић, који је добио могућност да потпише уговор о приправничком стажу у Градској управи. Градоначелник Мићић је на пријему уручио захвалнице и награде за 20 ученика генерације основних и средњих школа, за 23 ученика који су освајали награде на такмичењим, те за 23 наставника и професора.

Семберија ИНФО/О. Стјепановић
Фото: Б. Милошевић