САОПШТЕЊЕ СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ СИНДИКАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДСКЕ УПРАВЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА


Foto: Ilustracija
Поводом бројних оглашавања на друштвеним мрежама директора Аграрног фонда Златана Лазаревића у којем раднике и раднице Градске управе назива погрдним именима, Синдикална организацјиа Градске управе града Бијељина има потребу да реагује.

Говорећи о запосленима у Градској управи ниподаштавајућим и уврједљивим тоном, као о старлетама, конкубинама, јаранима и рођацима, директор Лазаревић смеће с ума да ти људи обављају одговорне послове од којих у великој мјери зависи функционисање локалне самоуправе.

Међу њима су мајке и очеви, чланови породица погинулих бораца, борци, ратни и цивилни инвалиди, високообразовани стручњаци који су остваривали одличне резултате на студијама, а прије свих, људи који савјесно извршавају своје радне обавезе.

Очигледно намјерним таргетирањем колетива Градске управе и унижавањем њеног угледа у јавности, које се понавља из дана у дан, јасно је да се жели отежати функционисање градске администрације и урушити повјерење грађана у њен рад. Вјерујемо да господин Лазаревић, као дугогодишњи функционер у неколико јавних предузећа и установа, врло добро зна колико је за њихово функционисање важан коректан однос између грађана и установа и зато га позивамо да престане да вријеђа запослене у Градској управи и тиме да вербално загађује простор јавног говора, као и да се извини за увреде упућене радницама и радницима Градске управе.

Синдикална организација Градске управе града Бијељина