ПУЦЊАВА У МАГНОЈЕВИЋУ :: Semberija INFO ::

 

ПУЦЊАВА У МАГНОЈЕВИЋУ


Foto: Ilustracija
Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина, 16.06.2022. године лишили су слободе лице П.С. због постојања основа сумње да је починио кривична дјела „ Угрожавање сигурности“ и „Неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја“.
 
Наиме, надлежна Полицијска станица запримила је пријаву, да је НН мушко лице из ватреног оружја у мјесту Магнојевић град Бијељина испалило више хитаца из ватреног оружја.
 
Изалском на лице мјеста од стране полицијских службеника пронађене су чауре, које су увиђајем изузете са лица мјеста. Оперативним радом на терену полицијски службеници дошли су до сазнања да се ради о лицу П.С. који је и лишен слободе.
 
На основу наредбе Основног суда а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини извршено је претресање просторија које користи лице П.С. Приликом претресања пронађена је и привремено одузета аутоматска пушка са оквиром и муницијом.
 
У току је рад на документовању и комплетирању Извјештаја о почињеним кривичним дјелима „Угрожавање сигурности“ и „Неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја“ против лица П.С.