ИЗБОР ЗА НАЈЉЕПШЕ ДВОРИШТЕ, БАЛКОН И ТЕРАСУ НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ИЗБОР ЗА НАЈЉЕПШЕ ДВОРИШТЕ, БАЛКОН И ТЕРАСУ НА ПОДРУЧЈУ ГРАДА БИЈЕЉИНА


Foto
У оквиру акције чишћења Семберије под називом „Април-мјесец чистоће“, Град Бијељина упућује јавни позив суграђанима да се пријаве на избор за најљепше уређено двориште - окућницу, башту, врт - односно балкон и терасу за 2022. годину.

Пријављивање за учешће у овом избору се проводи путем онлајн пријаве која се налази на линку, хттпс://њњњ.градбијељина.орг/ср/1789.конкурс-за-најљепсе-уредено-двористе.хтмл, на званичној интернет страници Града Бијељина. Пријава треба да садржи име и презиме, адресу, контакт-телефон кандидата и најмање двије фотографије локације (двориште, балкон, тераса) којом се аплицира за такмичење.

Такође, кандидати се могу пријавити и путем електронске поште на адресу изборзанајљепсубасту@гмаил.цом  или поруком на број телефона број 065 081 182. 

Рок за пријаву је 20. мај 2021. године.

Градска управа града Бијељина је именовала Комисију која ће посјетити пријављене локације у унапријед заказаним терминима, прогласити најуспјешније учеснике и додијелити пригодне награде. Бодовање од стране Комисије ће бити извршено на основу неколико критеријума - одржавање, његовање и уредност дворишта, балкона и терасе, цвјетни аранжмани дворишта, балкона и терасе, амбијентална усклађеност, кориштење природних материјала у изради детаља и цјелокупан естетски утисак.

За најуспјешније учеснике у три категорије су предвиђене награде - по 1000 конвертибилних марака за побједнике, по 500 КМ за другопласиране и по 300 КМ за трећепласиране учеснике.

Награде ће бити уручене добитницима 29. маја 2022. године, у оквиру Сајма цвијећа који ће бити одржан на Тргу краља Петра И Карађорђевића.