САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНСД БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНСД БИЈЕЉИНА


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, умјесто да се позабави својим примарним пословима по функцији, он се занима популистичком политиком, а у прилог томе је и најновија изјава како ће именовати жену на позицију замјеника градоначелника.

Ничим изазван, градоначелник Петровић се сјетио да промовише причу о правима жена, нудећи тобожње епохално откриће, све са циљем да покаже колико је хуман и душебрижан и да себи и својим преплаћеним сарадницима донесе понеку симпатију дијела јавности.

Исти тај градоначелник до сада није показао велику наклоност према њежнијем полу, јер свакодневна малтретирања једног броја запослених службеница и мобинг од стране моћних шефова у Градској управи, до сада нису занимали поменутог борца за људска права.

Да је у основи популистичка политика којом се размеће градоначелник Петровић, говоре и његова реаговања у вези колапса локалних комуналних предузећа, када је умјесто спремности да ријеши нагомилане проблеме, кренуо са оптуживањем политичких неистомишљеника.
Додуше, с обзиром на најновија запошљавања познатих дама у свој Кабинет, можда градоначелник мисли баш на њих и нову функцију, јер би и тиме показао да га стручност и добронамјерност према суграђанима нарочито не интересују.
Градски одбор СНСД Бијељина, позива градоначелника Љубишу Петровића да се врати у реалне оквире и престане са свим опструкцијама које ометају просперитет Семберије и Републике Српске, док не буде касно, јер тада ће популизам и њему да се врати као бумеранг.

Градоначелниче, престани са злоупотребама народне воље и поштуј одлуку гласача, јер Коалиција „Договор за Бијељину“ са преко 40 хиљада гласова и двотрећинском већином у Скупштини сматра да је крајње вријеме да коначно изаберемо начелнике одјељења и замјеника градоначелника. Одборници наше коалиције ће, као и до сада, подржати сваки договор, који је у интересу наших грађана.

Наш позив на сарадњу по овим питањима остаје отворен, а Ви ћете својим поступцима показати у чијем интересу радите'', наведено је у саопштењу за јавност Градског одбора СНСД Бијељина.