ПОСТАВЉЕНО СЕДАМ ТУРИСТИЧКИХ ЗНАКОВА :: Semberija INFO ::

 

ПОСТАВЉЕНО СЕДАМ ТУРИСТИЧКИХ ЗНАКОВА


Foto
      Туристичка сигнализација има за циљ да обавијести учесника у саобраћају о културним, историјским, природним и туристичким потенцијалима једног мјеста. Вођени тим мотивом, Туристичка организација Бијељине завршила је постављање туристичке сигнализације која ће помоћи свима онима који дођу у наш град.
 
      Прошле године смо урадили главни пројекат, идејно рјешење за постављање туристичке сигнализације а почетком ове године и поставили знакове. Највећи дио знакова су једна врста потоказа на којима се дају  информације о одређеним туристичким капацитетима и локацијама на подручју нашег града. Цио пројекат је финансиран из средстава ТО Бијељина а у наредном периоду покушаћемо проширити овај пројекат и на остале дестинације нашег града, - истакла је Јасмина Абдулахагић, директорица Туристичке организације Бијељина.
 
     Овим пројектом постављено је седам знакова на различитим локацијама а њима су истакнути и оживљењи потенцијали Бање Дворови, Етно села Станишићи, храма Вазнесења Госпдоњег у Црњелову,  храм Светог мученика кнеза Лазара и Манастира Тавна.
 
    Знакови су израђени по важећим законским прописима и технолошким нормама и према правилнику о туристичкој и осталој сигнализацији на путевима  Републике Српске.


 
(Семберија инфо)