ДЕЛЕГАЦИЈА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ДЕЛЕГАЦИЈА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ У БИЈЕЉИНИ


Градоначелник Љубиша Петровић са сарадницима, данас је угостио делегацију са Косова и Метохије који су допутовали у Бијељину, поводом Дана Републике Српске. Милош Димитријевић предсједник привремених органа у Гораждевцу честитао је Дан Репзблике Српске.

-Нека је срећан рођендан Републици Српској, да опстане и остане. Наше везе су братске и једни друге подржавамо, а тако ће бити и убудуће”, рекао је Димитријевић.  Рођендан Републици Српској честитао је и Новак Живић, предсједник привремених органа града Приштина.

-Први пут сам у Бијељини и хвала на госотопримству, јер 9. јануар је велики празник, не само за Републику Српску, већ за сав српски народ. Ово је дан кад се слави одбрана части и слободе и нека живи Република Српска”, рекао је Живић. Градоначечник Петровићсе захвалио делегацији Косова и Метохије на посјети.

-Наше везе су искрене, истинске и братске. Разговарали смо и договарали се о наредним корацима сарадње и већ у овој години ћемо их реализовати. Настављамо да надограђујемо пријатељство и јачамо сарадњу”, рекао је Петровић. Делегацију Косова и Метохије чинили су представници општина Приштина, Липљан и Пећ-Гораждевац.

Семберија инфо