СВИ ПЛАНИРАНИ ПОДСТИЦАЈИ ИСПЛАЋЕНИ :: Semberija INFO ::

 

СВИ ПЛАНИРАНИ ПОДСТИЦАЈИ ИСПЛАЋЕНИ


Поштовани пољопривредни произвођачи,
 
Као што је и било најављено прошле седмице, данас је исплаћен подстицај за подршку у производњи воћа и поврћа за 170  пољопривредних произвађача у износу од 113.989,05 КМ, те је тако  комплетирана исплата за све грантове подстицаја у 2021.години .
 
Можемо са поносом констатовати да су све мјере исплаћене у максимално предвиђеном износу по "Правилнику о начину и условима подстицаја за 2021.годину". Тако да у 2022. годину улазимо без дуговања према пољопривредним произвођачима Семберије, осим ријетких који нису приложили сву документацију, захваљујући запосленим у  ,,Аграрном фонду''  који су обрадили досад наобимнију документацију у рекордном року. Имали смо добру сарадњу са Одјељењем за пољопривреду, које је  коректно пратило наше активности са благовременим трансферима новчаних средстава из буџета Града Бијељина.
 
Користимо прилику да јавност још обавијестимо, да је ове године подршку од "Аграрног фонда" добило 2.274 пољопривредна произвођача, 22 Мјесне заједнице и 14 Удружења пољопривредника у укупном износу од близу 1.500.000 КМ, што је рекордан и број субјеката обухваћених подстицајним мјерама и рекордан износ исплаћен за једну текућу годину у 13  година постојања ове установе.
 
Такође, Обавјештавамо вас да ће на сајту Града Бијељине до 31.12.20121.године бити објављени спискови свих пољопривредних произвођача који су остварили подстицај у овој години по грантовима, као списак оних који нису остварили подстицај због неиспуњавања услова из Правилника, а све на адреси: www.gradbijeljina/agrarnifond .
 
Овом приликом честитамо новогодишње и божићне празнике свим пољопривредним произвођачима!

Аграрни фонд града Бијељине