ГРАДОНАЧЕЛНИК УГОСТИО ГЛУМЦЕ ПРЕДСТАВЕ „ЧУДНЕ РЕЧИ“ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК УГОСТИО ГЛУМЦЕ ПРЕДСТАВЕ „ЧУДНЕ РЕЧИ“


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић организовао је синоћ пријем за истакнутог глумца Слободана Боду Нинковића и аутора  дјечијих пјесама и представа Јовицу Јоцка Тишму, поводом  извођења дјечијег музичког шоу програма под називом „Чудне речи“.

Захвалио се умјетницима и организатору, истакавши да су Бода и Јоцко урадили много за осмјех наше дјеце.

- Када на такав начин пружате енергију и дајете све од себе на сцени, знате да то малишани враћају вишеструко. Зато постоји опредјељење нашег Града да се потрудимо да оваквих догађаја буде што више и да нам долазите што чешће. Надам се да ћемо следеће године имати што више оваквих догађаја, а потрудићемо се да Бијељина буде епицентар културних дешавања.

Новац уложен у образовање и културу се вишеструко враћа, тако да је овај гест да Град поклони улазнице дјеци за ову представу само мали, почетни, корак да оваквих поклона и догађаја буде што више. Малишанима бих поручио да уз игру, пјесму и радост вечерас уживају .

"Чудне речи“ су љубавне пјесме које још нису порасле, па зато пјевају о љубави према финоћи, родитељима, другарима, игри, дјетињству, природи, музици, селу, спорту, причама, баки и деки, слављима, лијепим сновима, смијању и радовању - рекао је градоначелник.

У име Центра за културу „Семберија“ извођаче представе је поздравио директор Игор Бешлић, који је изразио велико задовољство због организације оваквог догађаја, те истакао да се нада да ће бити више оваквих акција у будућности.
- Хвала Градској управи и градоначелнику који је једним лијепим гестом причинио велико задовољство и уживање нашим малишанима - рекао је Бешлић.

Бода Нинковић се захвалио домаћинима и напоменуо да није први пут у нашем граду, да му је овдашња публика позната, јер је наступао са дјечијим, али и представама  за одрасле на фестивалу који се традиционално одржава у нашем граду.

- Знам да је овдје, у најмању руку, пријатно, а што се публике тиче - фантастично. Ми ћемо вечерас све да учинимо, као што и увијек радимо, и да се великом радошћу и нашим личним задовољством дружимо са најмлађима.  Њима је то врло битно, а нама је због тога веома драго имислим да ћемо вечерас уживати заједно - казао је Бода.

- Радујемо се што имамо прилику да стекнемо неке нове другаре, јер гдје год  смо се дружили са дјецом, остало је неко пријатељство -  ми смо њима доносили радост, а они су нас инспирисали да после правимо неке нове представе и пјесмице за дјецу.  Потврдили су нам да овај и овакав посао који ми радимо и који други раде има свог смисла и своју сврху - рекао је Јоцко.