ПОЗИВ ЗА КОЛЕКТИВНИ УПИС У БИБЛИОТЕКУ :: Semberija INFO ::

 

ПОЗИВ ЗА КОЛЕКТИВНИ УПИС У БИБЛИОТЕКУ


Народна библиотека ,,Филип Вишњић“ поводом Дана библиотек омогућава свим запосленим  који нису чланови библиотеке, или им чланарина истиче до краја 2021. године, да у петак, 12. новембра, у термину од 8 до 19 часова, искористе прилику и постану чланови библиотеке или продуже своје чланство, по јединственој цијени од само три марке, умјесто 20 марака, колико је редовна цијена годишње чланарине.
 
У библиотеци се, истичући досадашњу успјешну сарадњу, надају да ће се запослени одазвати на овај позив за колективно учлањење, те да ће фирме доставити новац и спискове запослених који желе да постану чланови библиотеке.
 
Народна библиотека ,,Филип Вишњић“ већ је доставила бијељинским колективима  понуду, те приложила листу података које траже за сваког ко се учлањује.
 
-Ми ћемо након достављених спискова са подацима наведеним у табели извршити упис запослених, те за оне који до сада нису били чланови издати нове чланске карте, док за оне којима су издате чланске карте (Цобисс-бар код) извршити аутоматску обнову чланства без поновног издавања чланских картица, појашњава директорка библиотеке Жељана Арсеновић истакавши да библиотека ове године обиљежава 89 година постојања, а обиљежавање Дана библиотеке биће под слоганом ,,Буди и ти пријатељ књиге, учлани се у библиотеку“.
 
У Народној библиотеци ,,Филип Вишњић“ наглашавају да је потребно спискове са свим подацима и новац доставити до понедељка, 25. октобра, јер на тај начин желе да избјегну стварање великих редова за учлањење 12. новембра због ванредне ситуације  изазване пандемијом корона вируса, али и да омогуће запосленима да без чекања добију чланску карту или продужење чланства.