НОВИ ЖИТОПРОМЕТ НАЈАВЉУЈЕ НОВЕ ПРОИЗВОДЕ :: Semberija INFO ::

 

НОВИ ЖИТОПРОМЕТ НАЈАВЉУЈЕ НОВЕ ПРОИЗВОДЕ


Након неколико година паузе, на XИX Међународном сајму пољопривреде, лова и риболова "Интерагро 2021" своје производе је изложио и ДОО "Нови Житопромет". На сајму су се представили са провјереним производима и то четири врсте брашна: тип 400, тип 500, тип 850, тип 1100, у различитим паковањима те четири врсте хљеба који се тренутно производе у пекарама Новог Житопромета: полубијели, бијели, црни и семберски хљеб.
 
-У плану је проширење нашег асортимана. Тренутно смо на тржишту заступљени са производима које смо овдје изложили а у наредних мјесец дана проширујемо лепезу наших производа са још три врсте хљеба. Трудићемо се да сваког сљедећег мјесеца на тржиште пласирамо један или више нових производа. Ради се мање-више о нашим традиционалним, провјереним производима које ћемо постепено враћати на трпезе наших грађана", рекао је за"Семберија ИНФО" в.д.директор ДОО"Нови Житопромет" Срђан Караћ.
 
Појава на сајму овог гиганта семберске млинарске индустрије изазвала је радост на лицима бројних посјетилаца њиховог штанда. Повратак Житопромета значи повратак старог, доброг хљеба - поручују задовољни купци.