САОПШТЕЊЕ КОАЛИЦИЈЕ ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ КОАЛИЦИЈЕ ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ


Поводом посљедњих јавних иступа градоначелника Љубише Петровића и његових неоснованих и приземних увреда на рачун Коалиције „Договор за Бијељину“, у којима нас уличарским језиком назива „олошем“, желимо данас још једном да га позовемо да се уразуми, спусти на земљу и своје понашање подведе у пристојне оквире, јер је на овај начин покушао да понизи и 40.000 грађана који су нашој Коалицији дали гласове на прошлим изборима.
         
Умјесто што се неаргументовано, надмено и недолично служи непремјереним рјечником, паметније би му било да објасни грађанима зашто је под његовим десетомјесечним управљањем од Бијељине једино успио да направи град „случај“ и одведе је рекордном брзином у ћорсокак?!
   
Осим Ваше излизане матрице о „поштењу, народном новцу, правди и законитости“ грађани ништа друго од Вас за све ово вријеме нису ни добили! Досадила им је та истрошена популистичка „пјесмица“, коју сви напамет знамо.
 
Да ли су, господине Петровићу, то „поштење“ у које се заклињете, и Ваша три политичка трансфера у кратком периоду, којима сте се добро уновчили?!
  
Да ли је „праведно и законито“ како волите да бацате народу прашину у очи и то када у Градску управу и друга предузећа и установе у надлежности Града запошљавате искључиво појединце из свог Црњелова, рођаке, кумове, пријатеље?!
 
И док Вам, господине Петровићу, морамо признати непотизам иде одлично од руке, за то вријеме Бијељина због Ваше трапавости и политичке јаловости пропада.
 
Све је стало, осим изгледа да нам под Вашом палицом буде још горе.
 
Зато Вас крајње добронамјерно позивамо да умјесто што упорно продајете маглу и невјешто га покушавате замајавати, почнете и нешто корисно за Семберију да радите, јер у супротном, досадашње протраћено вријеме на мјесту првог човјека града, не иде Вам у прилог, а још мање народу који је од Вас више очекивао.
 
Ваш нерад уперен је директно против грађана, цијеле Семберије и њене будућности. То данас чак виде и они који су гласали за Вас. Лоше извршење градског буџета, застој развојних пројеката и безидејност Градске управе када је ријеч о било каквим инфраструктурним пројектима, довели су Бијељину и њено становништво у позицију Вашег таоца, што је недопустиво. 
 
 БИЈЕЉИНА МОРА БОЉЕ!!!
 
Коалиција „Договор за Бијељину“