ТЦ ВЕРНО – НОВИ ТРЖНИ ЦЕНТАР У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ТЦ ВЕРНО – НОВИ ТРЖНИ ЦЕНТАР У БИЈЕЉИНИ


Бијељина је богатија за још једно мјесто на којем грађани могу купити квалитетне потрепштине за башту и домаћинство. Трговачки центар „Верно“ је мјесто на којем све заинтересоване у периоду од 19 - 22. августа очекују фантастичне акције, попусти до 50%, презентације уређаја, наградна игра као и поклон за све купце.

ТЦ „Верно“ послује под кровом компаније „Агромеханика комерц“. Уз новоотворени центар у Бијељини на подручју Републике Српске функционишу три њихова тржна центра (Бања Лука, Градишка, Брчко). Поред тога, посједују и девет малопродајних објеката под називом „Агромеханика“ у којима се могу купити квалитетне машине и репроматеријали из области баштенског програма. За разлику од малопродајних објеката, у ТЦ „Верно“ се поред баштенског може наћи и кућански програм са преко 25.000 производа на једном мјесту. 



-Тржиште Бијељине има велики потенцијал. Били смо и раније присутни на овом тржишту путем наших пословних сарадника. Међутим, већ неколико година смо припремали терен за отварање овог тржног центра. Припреме су биле обимне јер озбиљно тржиште захтјева озбиљне припреме. И ево, нови продајни објекат је отворен и сад идемо у нове побједе“, рекао је Дарио Гарић, регионални менаџер у компанији „Агромеханика комерц“.

Примарни задатак новог продајног објекта у Бијељини биће проширење и очување мреже купаца као и ширење продајног асортимана. Поред Премиум сегмента у оквиру којег се могу набавити познате марке „МТД“, „Стихл“, „Алко“, „Цуб Цадет“, „Кäрцхер“, „Босцх“ и друге, Агромеханика посједује и властити бренд „Сониц“ у оквиру кога се могу пронаћи производи попут потрошног материјала, силка, уља, све до мотокултиватора. 



ТЦ „Верно“ се налази у Улици Стефана Дечанског бр.119 (поред бензинске пумпе „Гаспром“).

Семберија инфо