ЧЕСТИТКА УПРАВЕ АД "ГРАД" БИЈЕЉИНА ПОВОДОМ КРСНЕ СЛАВЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА И ПРЕДУЗЕЋА АД "ГРАД" - СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА :: Semberija INFO ::

 

ЧЕСТИТКА УПРАВЕ АД "ГРАД" БИЈЕЉИНА ПОВОДОМ КРСНЕ СЛАВЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА И ПРЕДУЗЕЋА АД "ГРАД" - СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА


Управа предузећа АД "ГРАД" Бијељина поводом своје крсне славе Светог Пантелејмона честита свим радницима предузећа крсну славу. Такође честитке упућујемо Градској управи Града Бијељина и свим грађанима који прослављају Светог Пантелејмона уз жељу да нам свима ова година донесе прије свега здравље, а затим  и прегршт пословних успјеха.

2020. година је за предузеће АД "ГРАД" била година неизвјесности, година затварања и забране рада, забране  организовања препознатљивих манифестација ( сајмова, смотри, вашара) што је оставило траг на финансијско пословање Друштва у претходној години.



Текућа година је година потпуне финансијске стабилизације и консолидације јер предузеће ради пуним капацитетом , те остварује позитивне пословне резултате.

Надамо се да до краја године неће бити никаквих забрана рада,  те да ће предузеће ову годину упамтити као једну од најбољих по оствареним приходима и резултатима рада.

Користимо ову прилику да позовемо  све наше суграђане да посјете традиционални Пантелински вашар који се од 07-09. августа одржава на простору Агротржног центра,  а затим и Међународни пољопривредни сајам "Интерагро 2021" који ће се ове године одржати од 07. до 09. октобра  у организацији нашег Друштва.

Позивамо и све наше суграђане као  и становнике других мјеста  да обавезно дођу на најбоље снадбјевену Кванташку пијацу у нашој земљи гдје свакодневно могу купити најсвјежије  и најјефтиније воће и поврће као и наш популарни Бувљак гдје засигурно у око 150 радњи могу купити све за домаћинство.

Уз жељу да Светог Пантелејмона увијек прослављате у срећи, миру и здрављу , још једном честитамо овај велики празник свим суграђанима који га обиљежавају.
 
 
 УПРАВА АД "ГРАД" БИЈЕЉИНА