КК. УНСУ : ПЕТ ГОДИНА РАДА ОД ЗВАНИЧНОГ ОСНИВАЊА :: Semberija INFO ::

 

КК. УНСУ : ПЕТ ГОДИНА РАДА ОД ЗВАНИЧНОГ ОСНИВАЊА


Прије пет година карате клуб "УНСУ" званично је уписан у судски регистар и озваничио свој почетак рада, тако да овај дан обиљежавамо као мали јубилеј и рођендан клуба.
 
За ових пет година, упорношћу визијом и вјером учинили смо заиста много на свим пољима. Остварили смо завидне резултате на домаћој и међународној сцени на што смо поносни! 
Наша карате школа изњедрила је завидан број мајстора каратеа, судија и репрезентативаца и као таква врло брзо постала препознатљива у земљи и региону. Оно што је најважније успоставили смо темеље модерног и стабилног клуба који ће засигурно трајати и у будућности бити важан фактор у развоју карате спорта и спорта уопште, како у Бијељини тако и Републици Српској и Босни и Херцеговини.
 
У име УО клуба, овом свечаном приликом желимо се захвалити свим нашим члановима, родитељима, пријатељима и симпатизерима клуба на повјерењу подршци у протеклих пет година рада са жељом да трајемо и из године у годину будемо још успјешнији!  
 
Захваљујемо се пријатељским клубовима из земље и региона на досадашњој подршци и сарадњи. 
Велиико хвала на помоћи у развоју клуба Граду Бијељина, Министарству спорта Републике Српске, Регионалном карате савезу као и карате савезима Републике Српске и Босне и Херцеговине. И на крају велико хвала многобројним медијским кућама на свесрдној подршци све ове године!