Нови асфалт у Горњој Трнови код Угљевика :: Semberija INFO ::

 

Нови асфалт у Горњој Трнови код Угљевика


У Горњој Трнови код Угљевика данас је завршено асфалтирање 400 метара локалног пута које је финансирала општина са 50.000 КМ из локалног буџета.

Начелник Угљевика Василије Перић најавио је током посјете овом рубном подручју општине наставак изградње инфраструктуре на цијелом подручју локалне заједнице.

"Посебну пажњу посвећујемо рубним подручјима како би задржали становништво, а Горња Трнова је и туристички крај, позната као родно мјесто Филипа Вишнића и по Новаковој пећини, посјећеном излетишту", рекао је Перић новинарима.



Потпредсједник Скупштине општине Угљевик Драган Ђокић, који живи у Горњој Трнови, рекао је да су за останак становника у руралним подручјима важни асфалтирање путева, изградња водовода и јавне расвјете.

"Успјели смо да побољшамо живот мјештана у засеку Малешевићи асфалтирањем 400 метара пута", оцијенио је Ђокић.

Предсједник Мјесне заједнице Горња Трнова Горан Стевановић рекао је да ће овај пут бити од велике користи за мјештане десет домаћинстава у његовој непосредној близини, али и житеље мјесних заједница Горње и Доње Крћине.

"Посебно је то важно јер се поред пута налази и подручна школа, те ће нови асфалтни пут побољшати услове дјеци", навео је Стевановић.

Заједно са Перићем и Ђокићем извођењу радова присуствовао је и одборник у Скупштини општине Угљевик Петар Радовановић.

Општина Угљевик