СУТРА „ДАНИ СЕМБЕРИЈЕ У БАЊАЛУЦИ“ :: Semberija INFO ::

 

СУТРА „ДАНИ СЕМБЕРИЈЕ У БАЊАЛУЦИ“


Производи и прерађевине пољопривредних произвођача са подручја града Бијељина биће промовисани сутра, 28. маја, на платоу испред „Крајишке куће“ у Бањалуци, а манифестацију „Дани Семберије у Бањалуци“, организује бањалучки Центар за развој пољопривреде и села у сарадњи са градом Бијељина. Циље је повезивање и размјена знања и искустава пољопривредних произвођача из Семберије и пољопривредних произвођача са подручја крајишке регије. Сајам, ће бити изложбено-продајног карактера, а посјетиоци ће имати прилику да дегустирају и по сајамских цијенама купе домаће производе са подручја Семберије.
 

На сајму учествује ПЗ „Повртларство“ , на чијем челу је Мићо Живић, а који истиче да учешћем настоји да допринесе побољшању и афирмицији производа из Семберије.

-ПЗ „Повртларство“ је од првог дана располагању свим пољопривредним произвођачима Семберије како бисмо били сигуран партнер нашим пољопривредницима и свакако, да очувамо традицију Семберије као јаког пољопривредног подручја. Имамо квалитетне производе“, каже Живић и додаје да се у ПЗ „Повртларство“ вакумира свјеже воће, поврће и кисели купус, са циљем да покрију комплетно тржиште БиХ. На сајму ће учествовати и представници бијељинске градске Туристичке организације који ће посјетиоцима манифестације представити туристичку понуду Бијељине.

Семберија инфо